Yhteystiedot
 
 
 

MEIDÄT LÖYDÄT MYÖS

samppa@streettila.fi

+358 41 3101 375

FULL CONTROL SUCCESS PROGRAM

KOE!

            KEHITY!

                              NAUTI!YHTEYSTIEDOT

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

samppa@streettila.fi


SOITA MEILLE

+358 41 3101 375

 

Hei, Olen Dean DiNardi!

 

Olen USA:n kansalainen mutta asunut viimeiset 4 vuotta Suomessa yhdessä perheeni kanssa. Olen Yhdysvalloissa kouluttautunut Yliopistotasolla esiintymisen ja mediatyön ammattilaiseksi. Tämän jälkeen olen työskennellyt useita vuosia Amerikassa konsulttina ja kouluttajana sekä erilaisissa johtotehtävissä niin isommissa että pienemmissäkin yrityksissä. Suomen kieltä hallitsen vasta auttavasti mutta pärjään hyvin äidinkielelläni Englannilla.

 

Hyödynnän opetuksessani vahvasti näyttelemistä, itse elämää varten, mutta pitkälti käänteisesti eli oikeaa itseilmaisua vahvistaen. Entisenä NY näyttelijänä, liiketoimintojen kehittäjänä, pitchauksen ammattilaisena ja henkilökohtaisen menestyksen strategina yhdistän näyttelemistä ja liiketoimintamenetelmiä tehokkaasti auttaakseni sinua kehittämään itsevarmuutta ja mielenhallintaa. Saavuta henkilökohtainen onnellisuus, rakenna parempia ihmissuhteita, tee terveempiä elämän valintoja tai etene urallasi...

On tavoitteesi mikä vain, haluan auttaa sen saavuttamisessa.


Toivottavasti nähdään pian!

Hei, Olen Samppa!


Koulutukseltani olen Sosionomi AMK, sekä International BreakDance Instructor. Lastentarhanopettajana olen toiminut yli 16-vuotta ja päiväkodin varajohtajana 6-vuotta Turussa. Viimeiset 5-vuotta olen ollut avoimessa päiväkodissa töissä, missä olen päässyt tukemaan ja auttamaan vanhempia omassa kasvatustyössään. Kiinnostus lasten urheiluun syntyi kun huomasin liikunnan positiiviset vaikutukset lasten itsetunnon kasvuun.


Breakdance osoittautui loistavaksi lajiksi opettaa lapsille liikunnallisista elämäntapaa, rytmiikkaa, itsetuntoa, esiintymistä ja sosiaalisuutta. Breikissä kiinnostaa erityisesti lajin fyysisyys ja tanssillisuus mutta myös yhteisöllisyys. Miten breikkarit kannustavat toinen toisiaan ja ovat yhtä ”perhettä”, mutta samalla huiput ovat todellisia urheilijoita. Breakdance ei ole niin sitova tanssityyli kuin monet muut tyylit ja vapaa ilmaisu on Breikissä todella tärkeää. Breikissä yksilönä ja ihmisenä kehittyminen ovat suuressa roolissa, varsinkin osaavien opettajien avulla. Kaiken tämän seurauksena oma kiinnostukseni koko hip hop - kulttuuria kohtaan on vaan kasvanut ja kasvanut.


Olen menestyksellisesti käyttänyt Breikkiä varhaiskavatuksessa ja tulokset olivat upeita. Kuperkeikat, kierimiset ja muut perustaidot oli helppo opettaa lapsille kun heillä oli selkeä motivaatio oppimiseen. Hip hop/Breikki on ”siisti” tapa oppia vaikeitakin asioita. Opitulle taidolle tulee merkitys, kun sen voi tanssissa esittää ja jakaa muille. Ennen kaikkea tämä myös parantaa itsetuntoa. Olen kouluttanut myös muuta varhaiskasvatuksen henkilökuntaa muksubreikin vetäjiksi ja innostus ollut valtavaa. Tällä hetkellä opetan Breikkiä monessa tanssistudiossa ja minulla on 9 eri-ikäisten ryhmää.


Breikki sopiikin kaikille ikää katsomatta!


Tulevaisuudessa tavoitteenamme on myös koko katutanssikulttuurin nostaminen lasten ja nuorten osalta. Liikunnallisen elämäntavan lisääminen. Ja varsinkin sen mahdollistaminen. Auttaa ja tukea perheitä yhteiseen liikunnalliseen ja itseään kehittävään elämäntapaan.


Nähdään siis pian!

Miten löydät meidät?Toimimme alueellisesti yhteistyökumppaneidemme tiloissa. Alta löydät tämänhetkisen ohjelmapaikkamme:

Yli-Maarian monitoimitalo Ypsilon

Kukkamaariankatu 44

20400 Turku

Seuraavat ohjelmat:Sunnuntaina   5.5.2019 klo 11-13

Sunnuntaina 19.5.2019 klo 11-13 

Paikkana Yli-Maarian monitoimitalo Ypsilon

Kysy lisää Sampalta tai ilmoittaudu suoraan mukaan!

Copyright © All Rights Reserved